Negrolu Magnolya


MALZEMELER
1 litre  süt
1 su bardağı toz şeker
2 adet yumurta sarısı
2 yemek kaşığı  tepeleme un
1 Türk kahvesi fincanı mısır nişastası (yoksa 2 kaşık  un koyabilirsiniz)
1 kutu krema(200 ml)
1 paket vanilya
2 paket Negro
YAPILIŞI 
Bisküvileri ikiye bölüp içerisinde bulunan kremayı bisküviden ayırın ve kalan bisküvileri toz haline getirin. Muhallebisi için ise süt, şeker, yumurta sarıları, nişasta, un bir tencereye ilave edilir, koyulaşıncaya kadar karıştırılır. Ocaktan almadan önce vanilya ilave edilir. Muhallebi ılındıktan sonra çiğ  krema ve bisküviden ayırdığımız kremalar içerisine ilave edilip  çırpılır. Sonra ise bir bisküvi bir muhallebi gelecek şekilde dizin.
Çilekli magnolia tarifi için blog sayfama göz atabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar